Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Veje til Jesus

Veje til Jesus
af Mikkel Vigilius

“Manden på bænken” og “Miss Perfect”. Umiddelbart har de ikke meget til fælles. Men én ting deler de alligevel, uden at de er klar over det: behovet for at møde Jesus og komme til tro på ham som deres frelser.

I bogen “Veje til Jesus” får vi 15 forskellige trosstyrkende beretninger om, hvordan Gud også i dag arbejder med mennesker, viser dem deres behov for frelse og giver dem troen og freden i Jesus. Det kan ske på mange steder: på en pub i en sen nattetime, i en fængselscelle lukket inde med en bibel eller ved en lang modningsproces som en solopgang over 15-20 år. Og det kan ske på mange måder: gennem kristnes bøn og kærlighed og vidnesbyrd, ved et alvorsord fra barndommen om himmel og helvede, som ikke vil lade en i fred, eller gennem undere og tegn.

Mikkel Vigilius har haft glæden af at interviewe mange forskellige mennesker om deres vej til Jesus. Vidnesbyrdene er kommet i Nyt Livs blad, og 15 af dem er nu samlet i en bog. Mikkel skriver i forordet: “Jesus er den eneste vej til fred og fællesskab med Gud, til syndernes forladelse og evigt liv. Men der er mange veje til Jesus. Der er lige så mange veje, som der er mennesker.”

Bogen vil være til stor opmuntring og glæde for enhver kristen – og de stærke vidnesbyrd og personlige beretninger fra genkendelige og meget menneskelige mennesker gør, at bogen også er en god mulighed at give til søgende og åndeligt uafklarede.

Læs uddrag af bogen her.

Bogen kan købes hos Nyt Livs Forlag (kontaktoplysninger ovenfor) eller modtages via medlemskab i Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening.

 

208 sider / 125 kr.

Bestil