Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Våg derfor

Våg derfor
af Philip Wren

Der er ét ord, der går igen i Bibelens budskab til de kristne, der lever under de sidste tiders trængsler og fristelser. Det er, at vi er kaldet til at våge.

Med stor bibelkundskab leder Philip Wren os igennem forskellige sider af, hvad der ligger i at våge, på en nøgtern og opbyggelig måde, hvor det overordnede perspektiv hele tiden holdes fast: Det gælder om, at vi er klar, når Jesus kommer igen. Det er langt fra nogen selvfølge, at vi er det. Men der er hjælp at få, hvis vi lytter til den gode Hyrdes røst.

Med oplæg efter hvert af de otte kapitler til drøftelse eller egen refleksion v/Peter V. Olsen.

Citat fra bogen: De mange vers i Bibelen om de sidste tider er ikke givet for at tilfredsstille vores nysgerrighed, men for at opmuntre og udruste de hellige, når prøvelserne rammer. Vi er nødt til at være klar over, hvad Gud har valgt at afsløre for os, så vi ikke bliver taget på sengen. Jesus sagde: „Menneskesønnen kommer i den time, I ikke venter det“ (Matt 24,44). I lyset af det er det klogt ikke at være skråsikker. Det er alene Faderens sag at afgøre, hvornår Jesus kommer igen. Hans genkomst kommer helt uventet, så uanset hvilket syn vi har, tager vi sandsynligvis fejl. Vi skal leve i forventning om Jesu genkomst og samtidig lytte til hans indtrængende opfordring til altid at våge, så vi er parate den dag.

Bogen kan købes hos Nyt Livs Forlag (se kontaktoplysninger ovenfor).

67 sider / 40 kr. (5 stk. for 100 kr.)

Bestil