Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Så fast en borg

Så fast en borg
af Martin Luther

I hvert nyt århundrede har årene omkring reformationsjubilæet været anledning til fornyet besindelse på Luthers genopdagelse af evangeliet. Det har i større eller mindre grad været vækkelsestider, præget af at almindelige mennesker igen har fået tørst efter at læse i Bibelen og i opbyggelig litteratur, herunder bøger af Martin Luther.

Det er vores ønske og bøn, at noget lignende må ske her ved 500-året for reformationens begyndelse. Derfor er vi glade for i samarbejde med Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening at kunne udgive andagtsbogen Så fast en borg med udvalgte stykker fra Martin Luthers skrifter, som vil føre os ind i Guds ords lys.

Er det den samme Gud, vi tror på, som Luther skrev om for et halvt årtusinde siden? Er vi kommet bort fra vigtige sandheder i Bibelen? Har vores gudsbillede forskubbet sig i en farlig retning – præget af den tid, vi lever i, snarere end af Guds hellige ord?

Martin Luther vil føre os ind i det, der er Skriftens budskab til enhver tid. Til anfægtelse for den, der lever i falsk sikkerhed. Og til dyrebar trøst for den, der kæmper troens kamp mod synden, verden og Djævelen. Her er dyb indsigt i Skriften og hjælp for virkelige syndere til at blive holdt fast i troen på frelsen i Jesus alene.

Andagterne er sprogligt bearbejdede af Henrik Gren Hansen, så de er blevet lettere at læse.

Læs uddrag af bogen her.

416 sider / 199 kr.

Bestil