Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Kampen om kønnet

Kampen om kønnet
af Mikkel Vigilius

… I kapitel efter kapitel lærer de pædagogstuderende, at de må hjælpe de børn, de har med at gøre, til at bryde med fastlåste, traditionelle forestillinger om køn. Pædagogerne må selv gå foran. De mandlige pædagoger skal gå ind i traditionelle kvinderoller, og de kvindelige pædagoger skal gå ind i traditionelle manderoller. Herved kan de være forbilleder for børnene og give dem mod til selv at eksperimentere med deres køn. Det er vejen til frihed for børnene … (s.34).
Sådan lyder påvirkningen fra den moderne tænkning om køn. Børnene skal ikke lære, at de har et bestemt køn. De skal lære, at de frit kan vælge. Og transkønnede skal støttes i at vælge et andet køn end kroppens.
Kampen om kønnet belyser den nye kønsideologi fra et bibelsk, biologisk og sjælesørgerisk perspektiv. Målet er at give hjælp til at glæde sig over og fastholde Bibelens lære om de to køn.
Der er tale om en lidt udvidet og revideret udgave af lederen fra Nyt Livs blad nr. 1-2018. De afsnit, som redegør for medicinske, humanbiologiske og psykologiske forhold, er gennemset af en professor i medicin og en overlæge i psykiatri.
Der gives rabat ved køb af sæt til studiegrupper, bestyrelser m.m. Henvendelse til Nyt Livs Forlag, jf. ovenstående kontaktoplysninger.
Bogen er ikke en del af LMBE’s bogpakke.

141 sider / 98 kr.

Bestil