Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Jesus er Guds Ord

Jesus er Guds Ord
af Filip Hjorth Kofod

”Lykkelig er du, der har din glæde i Bibelen – læser i den, lever i den, hører prædikener fra den, beder ud fra den, bygger på den. For du bygger ikke dit liv og din tro på en sort gammel bog, men på en levende Frelser – den Levende Gud!”

Jesus er Guds Ord er en andagts- og refleksionsbog over Salmernes Bog. Det er ikke en traditionel andagtsbog, men nærmere en nedfældelse af forfatterens personlige udbytte af sin læsning af salmerne. I første omgang er det skrevet til personlig opbyggelse (bl.a. i ventetiden som taxachauffør i København), og siden opstod tanken om at give det videre til andre.

Der er en andagt/refleksion til hver af salmerne – og 22 refleksioner over den lange Salme 119, svarende til salmens opbygning. Hvert stykke tager typisk udgangspunkt i et enkelt vers eller budskab fra dagens salme.

Bogen er livsnær og vedkommende. Der tales, med inddragelse af personlige eksempler og erfaringer, til et liv i opgør med synd, og til trøst i Jesus. Det er dyb og sjælesørgerisk tale, som ofte trækker på og citerer fra andre bibeltekster og prædikener, sangvers, bøger og beretninger, som forfatteren selv har fundet hjælp i.

Bogen kan købes hos Nyt Livs Forlag (kontaktoplysninger ovenfor) eller modtages via medlemskab i Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening.

Læs anmeldelse af bogen her.

Læs uddrag af bogen her.

239 sider / 175 kr.

Bestil