Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Himlen åben

Himlen åben
af Dan Hessellund

”Himlen åben” giver hjælp til at se Jesus i Salmernes Bog og have bønsfællesskab med ham. Der gives både konkret bibellæsningshjælp, vidnesbyrd og forkyndelse i en frugtbar og naturligt afvekslende form. Undervisningen i salmernes indbyrdes sammenhæng og i den hebraiske poesis parallelismer, kiasmer m.m. formidles ikke blot som skoleviden, men i nær sammenhæng med det opbyggelige vidnesbyrd.

Forfatteren er ikke bleg for at tage fat om de svære spørgsmål, mange bibellæsere har mødt, når de har forsøgt at bruge salmerne som deres personlige bønner: Hvorfor virker nogle salmer så springende i deres billeder? Hvordan forholder jeg mig til hævnsalmerne og fjenderne? Hvad med de gange, hvor salmisten omtaler sig selv som ”retfærdig” og ”uden skyld”?

Det er tydeligt, at bogen er født ud af et personligt livtag med disse og andre spørgsmål – men også at kampene har båret frugt og er blevet til en stor glæde og trøst ved Salmerne, som vi nu alle inviteres til at få del i og bruge i vores eget andagtsliv.

Bogen er pædagogisk opdelt i ”need to know” og ”nice to know”-afsnit, og dermed skal ingen afskrive bogen i kraft af dens længde. Har du svært ved at bede og at læse i Bibelen, vil denne bog give dig en guldgrube af inspiration og konkrete redskaber, som kan bruges resten af livet.

Bogen kan købes hos Nyt Livs Forlag (kontaktoplysninger ovenfor) eller modtages via medlemskab i Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening.

Læs uddrag af bogen her:

Forberedt på krig?

Ofrene i Det Gamle Testamente

Hadet til mine fjender

335 sider / 225 kr.

Bestil