Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Hvor har du din skat?

Ugens vidnesbyrd, uge 35 2016. Matt 6,21. Uddrag af den nye andagtsbog, som nu kan købes her på hjemmesiden.

Hvor din skat er, dér vil også dit hjerte være (Matt 6,21)

Meget åndeligt liv er druknet i materialisme. Man lagde sig ikke Jesu advarsel på sinde, eller man fordrejede hans ord. Han har ikke sagt, at vi gerne må samle løs, bare det ikke bliver til skatte. For han kender vores hjerter og ved, at vores syndige begær aldrig tilfredsstilles. Det gamle menneske elsker tingene. Du får aldrig nok. Altid gælder det: mere, bedre, større.

Livet på denne vej driver Faderens kærlighed ud af dit hjerte. Der må et sporskifte til. Hvordan skal du blive løst? Du kan ikke frigøre dig selv. For Herrens ansigt må du bekende din hjælpeløshed. Ved sin Ånd og under en stadig påvirkning af sit ord fører han dig ind i den sande virkelighed og lader dit hjerte blive indfanget af Himlen.

Det er som en morgenrøde. Det himmelske lys skinner ind over din sjæl, og du mærker den dragende magt. Du ønsker stadig at blive rig, men nu er det rigdommen i Gud, du er optaget af. Hver gang du hører Herrens ord, samler du dig en skat. Da har Herren hørt din bøn: ”O, Jesus åbne du mit øje, at jeg må se, hvor rig jeg er.” Du ejer en skat i det rige, hvor der hverken er møl, rust eller tyve.

Forside - Livets sejrskransUddrag fra andagtsbogen Livets sejrskrans af Hans Erik Nissen. Bogen udkom i 2016 og rummer 111 andagter, som Hans Erik Nissen skrev i sine sidste leveår. Læs mere om bogen, og køb den her på hjemmesiden.

Læs også en andagt mere fra bogen her.