Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Hvor er mit hjem?

Ugens vidnesbyrd, uge 5 2020. Fil 3,20.

Men vort borgerskab er i himlene derfra venter vi også Herren Jesus Kristus som frelser (Fil 3,20).

Man kan jo ikke vide, hvordan alle andre har det med det at være i en menighed (eller et samfund, et fællesskab, eller hvad man nu kalder det).

Hvor har du hjemme?

Man kan komme i en menighed, hvor man ikke altid finder sig hjemme, når man ser på det forkyndelsesmæsigt, men samtidig kan man godt føle sig godt tilpas.

Vi kan hver især have forskellige forventninger til det at være i en menighed.

Og vi er alle syndige mennesker i en syndig verden og dermed også en syndig menighed.

Men netop derfor er det yderst vigtigt, at det er Guds sande ord og retledning fra hans ord, som lyder fra talerstolen. Bed for præster, prædikanter og forkyndere, at de må tale Guds uforfalskede ord. Du, der er i en menighed, står med et kæmpe ansvar for at bede for dem, som prædiker.

Til dem, der står i forkyndertjeneste, må og skal disse tekster være noget, som han lever i: Ez 3,16-21; jak 3,1 og Tit 2,1.

“Når jeg [Gud] siger til den uretfærdige: Du skal dø! og du [prædikant] ikke advarer den uretfærdige og ikke taler til ham og advarer ham mod hans uretfærdige færd for at holde ham i live, så skal den uretfærdige dø på grund af sin skyld; men hans blod vil jeg kræve af din hånd” (Ez 3,18).

Så kære Guds menighed: Bed for dem, som skal udlægge Ordet for os, og flygt fra falsk forkyndelse og vranglære.

Lev dit liv i et opgjort forhold til Gud i vished om, at det, vores Herre og Frelser Jesus Kristus har fuldbragt for alle, er nok også for dig og mig.

Kom til Jesus med din synd.

Det er, tror jeg, et af de store problemer: at man ikke kommer til ham og bekender sin synd.

Kære søstre og brødre, kunne vi ikke igen bøje vore knæ, hjerte og sind for den hellige Gud og bede om nåde for en fortabt.

Hos den hellige Gud i himlen er vort rette hjem. Lad os være medarbejdere på hinandens frelse til et evigt liv hjemme i Gud den almægtiges favn.

Udgivet af

Torben Bitsch

Torben Bitsch, pedel, Videbæk. 51 år, gift med Bente og har 3 børn.

Torben Bitsch

Torben Bitsch, pedel, Videbæk. 51 år, gift med Bente og har 3 børn.