Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Nyheder fra forlaget

Bøgerne kan bestilles på mail svag@info.dk eller tlf. 23 41 55 91.

Alle tre bøger er nu udkommet.
NB: Ingen af bøgerne kommer med Bibelskolens Elevforenings bogklub!

Bogen Guds ord – fundamentet for evangelisk luthersk tro indeholder 19 artikler om bibelsyn og luthersk skriftforståelse, skrevet af bibeltro teologer og forkyndere fra hele Norden. Artiklerne i bogen har mange forskellige vinkler, men med et klart centrum og formål: at vi må blive ført tilbage tilbage til reformationens lys og blive gjort radikalt bibelafhængige i alle ting, der vedrører vores kristne tro – til trøst, hjælp og vejledning for vores liv som kristne i en verdslig og forvirret tid.
Vi har som aldrig før brug for at blive ført tilbage tilbage til Skriften – for reformationens særlige lys har ikke nogen anden kilde end Guds eget ord.
Nyt Livs store reformationsjubilæumsprojekt var at hjælpe Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening med udgivelsen af andagtsbogen Så fast en borg af Martin Luther. Men vi glæder os meget over, at vi nu også kan udgive endnu en vigtig bog i anledning af jubilæumsåret, og beder om, at det må blive til velsignelse.
Bogens redaktør er Konrad Fjell, og bogen udkommer på Nyt Livs Forlag i kommission hos LogosMedia. Nyt Livs sekretær Henrik Gren Hansen har udarbejdet små appetitvækkere til de enkelte artikler, som kan give lidt mere indblik i, hvad bogen kommer omkring. De kan læses her på hjemmesiden.
Bogen koster 175 kr. for 265 sider.


I Kongens nærhed er en andagtsbog af norske Tormod Vågen, skrevet i 1936, og med et kald og en tone, som vi hører sjældent i dag, men som vi trænger til at høre. Med andagtsbogen kommer man på ét år igennem hele Det Nye Testamente – og at være “i Kongens nærhed” vil sætte sig dybe spor hos enhver, som læser.
Claus L. Munk anbefaler andagterne med følgende ord:

Hvem har ikke – ligesom jeg – brug for daglig fornyelse i livet med Jesus?
For at få afsløret synden, selvretfærdigheden og egoismen i sit liv? For at blive oprejst ved evangeliet om ham, der retfærdiggør den ugudelige? For at blive tilskyndet til ikke at leve for sig selv, men for ham, der døde og opstod for os? For at blive fornyet i forventningen om Jesu genkomst? – Og for at blive styrket i ønsket om at blive fuldkommen?
Mange kristne, også unge kristne, vil i disse andagtsstykker møde noget, som de måske slet ikke tænker på, at de mangler.

Andagterne er oversat til læsevenligt nudansk af Anna Marie og Christian Dørken, og Claus Munk har bidraget med 19 nyskrevne andagter. Prisen er 249 kr. for 366 andagter (bogen bliver ca. 520 sider).

Læs eksempler på andagter her:

Afsides

En frelser i nødens time

Kampen for menigheden

Rige på alt


Arne Helge Teigen har skrevet bogen Tro for hjerte og tanke, som er en udvidet udgave af “Troslære på nettet”, der kan læses på Nyt Livs hjemmeside. Bogen vil blive brugt til kommende elevhold på Luthersk Missions Højskole og i flere andre undervisningssammenhænge. Arne Helge Teigens troslære er både enkel og dyb, og den er skrevet med et klart formål – som Arne Helge selv siger i forordet:

Fremfor alt takker jeg Jesus Kristus, min Herre og min Gud, fordi han har givet mig mulighed for at vidne om ham gennem denne bog. Jeg håber, at det, jeg har skrevet, vil bidrage til at styrke, eller også at skabe, troen på Jesus Kristus i læserens hjerte.

Bogen koster 75 kr. og er en oplagt gaveidé til unge og gamle.


I december trykker vi desuden et tredje oplag af Hans Erik Nissens andagtsbog Livets sejrskrans, som er blevet til stor velsignelse.
Bogen er et testamente fra en, der er gået forud for os ind til “livets sejrskrans“, og den rummer først og sidst et kald til at blive på vejen – blive i Jesus – så vi når målet. Citat fra bogen:

At stå foran Jesus med sin synd opleves som en dom. Foran Jesus bliver synden syndig som aldrig før, men gå ikke! Bliv! Du står netop dér, hvor du skal høre det mest velsignede af alt: ‘Du skal ikke fordømmes.‘ Det er sagt af ham, der blev det i dit sted.

Har du spørgsmål om ovennævnte udgivelser, er du velkommen til at kontakte Henrik Gren Hansen på webmaster@nytliv.dk. Bøgerne bestilles ved henvendelse til Lis Christensen på svag@info.dk eller tlf. 23 41 55 91.