Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Nyheder fra forlaget

Nyheder fra forlaget

Nyt fra Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening og Nyt Livs Forlag - oktober 2020

Du kan købe de nye bøger her på hjemmesiden.

Jesper Aagaard giver en evangelisk og overskuelig indføring i Galaterbrevet med tilhørende spørgsmål til egen refleksion eller til drøftelse i f.eks. bibelstudiegrupper. På 52 små sider lukkes teksterne op i et klart og enkelt sprog på bibeltro, luthersk grund og med forklaringer af sammenhænge til Det Gamle Testamente og andre af Paulus’ breve. Vigtigst af alt har bogen i både gennemgangen og i de bibelnære og hverdagsnære spørgsmål en klar bevidsthed om, at dette stærke, evangeliske brev er liv og mad for troen – også i dag.

Der er en god balance mellem forfatterens hjælpende forklaringer og de åbne spørgsmål. For eksempel giver Paulus’ irettesættelse af Peter anledning en god forklaring af, hvorfor Paulus måtte gøre, som han gjorde, men også til en perspektiverende drøftelse: “Tal om, hvornår det er vigtigt at påtale synd hos en medkristen og om, hvordan vi kan gøre det på en god og hensynsfuld måde.”

Læs uddrag af bogen her.

“Manden på bænken” og “Miss Perfect”. Umiddelbart har de ikke meget til fælles. Men én ting deler de alligevel, uden at de er klar over det: behovet for at møde Jesus og komme til tro på ham som deres frelser.

I bogen “Veje til Jesus” får vi 15 forskellige trosstyrkende beretninger om, hvordan Gud også i dag arbejder med mennesker, viser dem deres behov for frelse og giver dem troen og freden i Jesus. Det kan ske på mange steder: på en pub i en sen nattetime, i en fængselscelle lukket inde med en bibel eller ved en lang modningsproces som en solopgang over 15-20 år. Og det kan ske på mange måder: gennem kristnes bøn og kærlighed og vidnesbyrd, ved et alvorsord fra barndommen om himmel og helvede, som ikke vil lade en i fred, eller gennem undere og tegn.

Mikkel Vigilius har haft glæden af at interviewe mange forskellige mennesker om deres vej til Jesus. Vidnesbyrdene er kommet i Nyt Livs blad, og 15 af dem er nu samlet i en bog. Mikkel skriver i forordet: “Jesus er den eneste vej til fred og fællesskab med Gud, til syndernes forladelse og evigt liv. Men der er mange veje til Jesus. Der er lige så mange veje, som der er mennesker.”

Bogen vil være til stor opmuntring og glæde for enhver kristen – og de stærke vidnesbyrd og personlige beretninger fra genkendelige og meget menneskelige mennesker gør, at bogen også er en god mulighed at give til søgende og åndeligt uafklarede.

Læs uddrag af bogen her.