Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvad skal jeg med Jesus?

Her kan du få bogen "Hvad skal jeg med Jesus?" læst op i 13 små afsnit.

Hvad-skal-jeg-med-Jesus“Hvad skal jeg med Jesus?” Måske sidder du og tænker lige præcis dét. Måske synes du af den ene eller den anden grund ikke, at “Jesus” og “dit liv” er to ting, der kan have noget med hinanden at gøre.

Sådan har Wilhelm Busch, forfatteren til bogen her, selv haft det. Men han fandt ud af, at sagen forholdt sig ganske anderledes …

 

 

Da jeg i Nazitiden engang blev anholdt af Gestapo, måtte jeg vente i et rum, hvor der stod høje arkivskabe. I skabene lå sagsmapper i stakkevis. Og ud fra hver journal hang en lille tunge. På denne tunge stod navne: »Meier, Karl« eller »Schulze, Friedrich«. Eftersom jeg måtte vente længe, takkede jeg Gud for, at jeg ikke behøvede at tilbringe mit liv mellem sådanne sagsmapper. Af kedsomhed begyndte jeg at læse navnene. »Meier, Karl«, »Schulze, Friedrich«. Pludselig læste jeg: »Busch, Wilhelm«! Der var en journal om mig! Med et slag var sagsmapperne ikke mere kedelige, det kan du nok forstå. Dér var mine sagsforløb. Jeg ville skrækkelig gerne have taget dem ud og set, hvad soldaterne havde skrevet om mig. Men det turde jeg ikke. Alligevel stod jeg dirrende foran den: »Min journal!« Og ser du: Sådan er det sket for mig med Jesu kors. Der var tider i mit liv, hvor jeg ikke kunne forestille mig noget mere kedeligt end kristendommen, og hvor ethvert maleri var mere interessant for mig. Indtil den dag, da jeg for første gang rigtigt så Jesu kors: »Her handler det om mine sagsmapper! Han er død for min skyld, og for at jeg skulle kunne frelses!« Siden dengang har Jesu kors været det mest interessante for mig. Se på den mand med tornekronen! Han er den store livredder. Der på korset frelste han dit og mit liv. Det angår dig, også selvom du ikke ved det!

Herunder kan du høre bogen læst op i 13 små afsnit (følger ikke kapitelinddelingen i bogen):

Hvad skal jeg med Jesus? (13)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (12)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (11)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (10)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (9)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (8)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (7)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (6)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (5)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Hvad skal jeg med Jesus? (4)

Bogen "Hvad skal jeg med Jesus" læst op i 13 afsnit.

Indlæs flere