Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Bibellejr og coronarestriktioner

Bibellejr og coronarestriktioner

Ifølge aftalen om genåbning gældende fra 10. juni 2021 har vi mulighed for at afholde lejr for op til 500 personer. Det er godt nyt, og vi glæder os over og er taknemlige for, at det ser ud til, at vi nu kan planlægge en lejr i forholdsvist normale rammer.

Vigtigt!

Man må ikke komme ind på lejren uden gyldig coronapas/test. Dette gælder alle fra 16 år og opefter. Tilmeldte deltagere som møder op uden gyldigt coronapas, vil blive henvist til nærmeste testcenter, inden man må komme ind. 

Er man ikke vaccineret eller har haft corona inden for de sidste 8 måneder, skal man testes, så at man under hele sit ophold på bibellejr har et gyldigt coronapas. 
• PCR-test er gyldigt i 96 timer fra testtidspunktet. 
• Quick/antigentest er gyldigt i 72 timer fra testtidspunktet.
Vi opfordrer til, at alle bliver tilmeldt inden lejren. Vi må max være 500 personer samlet på samme tid. Derfor er vi nødsaget til at holde øje med, hvor mange der kommer. Kommer vi over det angivende antal, vil man blive afvist, selvom man har gyldigt coronapas.
Lejren vil naturligvis stadig være præget af de restriktioner, der fortsat er gældende.
  • Bl.a. skal børn og unge selv have blyanter/farvekridt med til formiddagsmøder sammen med bibel.
  • Det er kun deltagere på værelser og sovesale, der kan bestille mad i spisesal. Dog vil der være undtagelser mandag, onsdag og fredag, hvor campister kan købe og hente mad.
Hvis der konstateres coronasmitte i løbet af lejren, vil den resterende del af lejren formentlig blive aflyst. Dette beror dog på en konkret vurdering. Hvis lejren aflyses, vil deltagerne få mulighed for at blive godtgjort for den aflyste del af lejren, som de har betalt for.
Yderligere restriktioner bliver sendt på mail til alle deltagere samt udleveret ved ankomst.
Har man spørgsmål vedr. lejren og restriktionerne kan man skrive til tilmelding@nytliv.dk eller henrik.gren.hansen@nytliv.dk.
Lad os sige tak til Gud for, at det ser ud til, vi får mulighed for at samles i Fjellerup, og høre hans ord forkyndt.

Har man spørgsmål vedr. lejren, kan man skrive til tilmelding@nytliv.dk eller henrik.gren.hansen@nytliv.dk.