Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Aktuelle informationer

Aktuelle informationer

I 2020 kommer der kun to udgaver af Nyt Livs blad – hver på 96 sider i stedet for de sædvanlige 80. Det skyldes arbejdet med at få den nye udgave af Lovsangstoner klar til sommerens bibellejr. Næste blad forventes at udkomme sidst i oktober.

Vi står pt. i en alvorlig situation med coronavirussen. Smittefaren betyder, at mange større arrangementer i maj-juni bliver udskudt eller aflyst. Vi håber på og beder om, at vi må få lov til at holde bibellejren i uge 29. Skulle det ske, at vi vil blive nødsaget til at aflyse bibellejren i år, vil alle tilmeldte få personlig besked om det i løbet af juni måned.

Derudover er det en god idé at følge med her på hjemmesiden, som generelt er den kanal, hvor vi har mulighed for at komme med mere akutte informationer, programændringer og meddelelser. Er der vigtige informationer fra Nyt Livs ledelse, vil det altid fremgå af en af de første billed-slides på forsiden.

Tilmelding til bibellejr 2021 kan ske pr. 13/7-2020, enten på mail til Bente Christensen: tilmelding@nytliv.dk, eller ved henvendelse i informationen på lejren.
Tilmelding til vinterlejr 2021 åbnes 1/11-2020.